tisdag, augusti 25, 2009

kommentera mera

Det här med kommentarer är intressant. Jag godkänner nästan alla kommentarer men vill läsa igenom dem innan de hamnar på bloggen så jag kan ta bort reklam och liknande. På senare tid har jag fått väldigt mycket reklamkommentarer om att jag ska köpa mediciner online, lägga till folk i blogglovin och annat onödigt som jag raderar på studs. Allt annat godkänns men ibland kan det ta lite extra tid. Ibland vill jag ha tid att svara på kommentaren när den publiceras och därför dröjer det lite längre, tex en kommentar jag fick längre ned om ett inlägg angående boken "Välkommen till Paradiset". Den kommentaren gjorde mig rädd och stum, jag höll inte med om ett ord men den publicerades, lite senare men med ett längre svar. Några dagar senare fick jag en kommentar om att jag inte har tvåvägskommunikation på min blogg då jag raderar kommentarer jag inte gillar, men så är det alltså inte, allt som inte är reklam visas men inte alltid på samma dag kommentaren skrevs.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Kolla in den här bloggen, hon vill ha tips om Tokyo, och ska även snart till Chiang Mai!

Alessandra sa...

Tycker om din blogg! Är här inne ett par dagar i veckan! Trevligt med så mycket bilder också!
Ha det bäst!

Towis sa...

-:ska göra det!
alessandra; roligt!

 photo envye.jpg
envye blogger theme