Systrarna Voltaire i PUB

Påskaftons morgon började med en promenad från Hammarby sjöstad till Drottninggatan. Solen sken, Stockholm var vackert och skiftade i grönt. 

Det var äntligen dags att besöka Systrarna Voltaire i PUB-huset. Jag har ju försökt med lunch ett par gånger men köerna har ringlat långa och jag har inte haft tid att vänta. 

Stället ligger på nedre botten, serverar hälsosam och ekologisk mat och består både av restaurang, café, juicebar och tesalong samt butik. Jag och Kristin bestämde oss för att det var för tidigt för lunch så gick istället loss på smoothies, juice och raw food smörgåsar. 


Jag drack en smoothie som var gjord på banan, blåbär, sojamjölk och kardemumma samt år raw food kex med avokado, tomat, zucchini och havssalt. Underbart gott och så här borde man starta varje dag! Jag rekommenderar alla ett besök till detta ställe men välj dag och tid med omsorg om du inte är ute efter take away. 

Och när jag sedan gick tillbaka i solen till sjöstaden var liksom hela våren kommen, körsbärsträden i Luma började slå ut, jag fick lova att kasta både jacka och sjal!