Tallink Spa & Conference Hotell

Vi anlände Tallinn på morgonen runt 10.30, utvilade och glada. Vi hade valt att stanna ett dygn i Tallinn och bokat Tallinks egna hotell Tallink Spa och Conference Hotel

tallink silja  med barn

Det tog max 10 minuter att gå från färjeterminalen till hotellet, perfekt!

Tallink Spa och Conference Hote

Tallink Spa och Conference Hotell.

Tallink Spa och Conference Hotell familjerum

Vi bodde i ett familjerum med mycket yta, det passade väldigt bra för en barnfamilj. Dubbelsäng...

Tallink Spa och Conference Hotell deluxe

... vardagsrumsdel och extrasängar till barnen.

Tallink Spa och Conference Hotell deluxe room

Stort badrum med härligt badkar.

Tallink Spa och Conference Hotell pool

Från hissen såg man rakt ner på pool- och spaområdet.

Tallink Spa och Conference Hotell pool

Hotellet är en dröm om du gillar att bada. Flera pooler, ingen kallare än 28 grader och dessutom var det aldrig trångt. Det enda stället det satt folk på var i bubbelpoolen närmast poolbaren.

Vi hängde i poolerna både mest hela fredagen men också lördag förmiddag. En utav poolerna var 38 grader och Älva älskade det (och jag med).

Familjen badar varmt.

Tallink Spa och Conference Hotell spa

Man kunde också simma utomhus, vattnet var varmt men det var något kallt om huvudet. Aramis var väldigt imponerad över detta.

Tallink Spa och Conference Hotell barnvänligt

Mitt badsällskap chillar i en stor soffa.

Tallink Spa och Conference Hotell med barn

Det fanns verkligen allt man behövde som massageduschar, hamam, ångbastu, finsk bastu, massagepool, bubbelpool, poolbar och så kunde man också få behandlingar såklart men det hoppade vi över denna gång.

Generösa öppettider från 08-22 i poolerna och på kvällskvisten var jag helt själv här. Rent, fräscht och ingen sunkig badhuskänsla. Jag tror det var en lyckträff att bo på hotellet fredag till lördag för när vi checkade ut klockan 14 på lördagen (älskar late check out) ringlade köerna långa och en hel busslast anlände.

Tallink Spa och Conference Hotell frukost

Aramis gav också frukosten tummen upp eftersom det både fanns pannkakor och melon. Älva var också nöjd för det fanns banan.

På det hela taget är detta hotell ett toppenhotell om du besöker Tallinn. Gångavstånd till det mesta; 10 minuter till färjan, 10 minuter till Gamla Stan, 5 minuter till spårvagnen och väldigt trevlig personal. Dessutom ligger restaurangen Nero på hotellet som hör till de 50 bästa restaurangerna i Estland. Den var tyvärr bokad kvällen vi var där så vi passade på att äta middag inne i centrum istället.