När hotell inte levererar

hoi an hotel

Godmorgon! Vi har nu inte bara bytt hotell en gång utan två. Vi anlände förbokat hotell som fått 4,5 i betyg både på Tripadvisor och hotels.com men oj vad de inte levererade. Rummet som skulle vara 30 kvm var inte ens 20, trädgårdsutsikt var utsikt över grannens bakgård och den där barnklubben var en gunghäst. Vi kunde knappt vända oss i rummet och det blev en lång natt med fyra personer i en säng på max 1.50 Vi klagade såklart men hotellet var fullt och om vi väntade två dagar kunde vi få ett marginellt större rum. Pengar var det inte tal om att få tillbaka och oj vad man i sådana lägen ångrar att man använt hotellsajter. Någon med erfarenhet av hotels.com och när de inte levererar? 

Hur som bestämde vi att det var inte värt att stanna, ingen fick bra sömn och den där stranden de lovade var dessutom inte badbar. Så vi hittade ett annat hotell och de kom och hämtade oss och oj vilken skillnad. Det var i samma prisklass men som att komma till paradiset. Ett rum på över 35 kvadrat, två 1,05 sängar som sköts ihop till över 2 m säng, badkar i sten, utomhusdusch, hängmatta, veranda, flodutsikt och en gudomlig pool. Nämnde jag även fri skjuts både till stan och strand? 

Alla blev på bättre humör, vi somnade tidigt och sov som kungar innan det serverades frukost med utsikt över floden och fiskebåtarna. 

Det är riktigt varmt här nu och vi njuter i fulla drag. Tyvärr är poolerna lite för kalla för Älva än så länge men håller vädret i sig lär de snart vara uppvärmda.