En fantastisk restaurang i Dubai - Zeta

En kväll i Dubai blev vi inbjudna till hotellet The Address Downtown Dubai för att äta på deras asiatiska restaurang Zeta. Och vilken kväll det blev! Stället är magiskt både när det kommer till maten och till läget. Det serveras asian fusion när det är som bäst och du har utsikt rakt över Burj Khalifa, den dansande fontänen och Dubai Mall. Ett tips är att boka bord precis vid glasväggen för topputsikt.

The Address Dubai.

Poolen och entrén till Zetas.

Dubai Mall.

Utsikten från vårt bord.

Kocken valde ut sina favoriter till oss och vi fick så mycket mat, det ena godare än det andra. Tyvärr var det lite mörkt och en del bilder blev inte alls bra men några ska ni få se. En enorm sushi och sashimi båt.

Grillade jätteräkor med chili.

Black cod som verkligen smälte i munnen.

Frukt och glass till efterrätt.

Och bakelser. Mer på bordet fanns biff tenderloin, tonfisk, friterad fisk, kål, edamamebönor, pilgrimsmusslor och ja allt du kan tänka dig. Vi var så mätta när denna middag var slut men samtidigt måste man ju smaka allt när varje rätt är en smaksensation.

En selfie i deras fina badrum. Och jag är så glad att jag packade ned mina tunna, svarta byxkor från Monki. Kvällarna var kyliga och det kändes helt rätt att ha byxor, även om Dubai är turistanpassat så skulle kan inte känna mig bekväm i kortare kjol eller klänning.

Hela sället är upplyst av stora eldslyktor.

Egen drink blandad vid bordet.

Den dansande fontänen som spelar och dansar i takt med musiken en gång i halvtimmen, precis framför Burj Khalifa.

Och precis framför Zeta finns den härliga bar, Calabar med mat och snacks från Sydamerika. Efter vår middag på Zeta åkte vi upp till våning 63 och baren Neos som jag skrev om här.