4 bra köp i USA

Jag älskar att botanisera på drugstores/apotek när jag är utomlands. När jag var i Chicago för några veckor sedan gick jag såklart lös på ganska mycket shopping som barnkläder och Nikeskor men också små vardagliga ting från Walgreens. Förutom piller i form av bra smärtlindring, starkare allergitabletter och annat du inte behöver recept för hittade jag dessa fyra kap:

1. Star Wars tandborste till 4-åringen som blinkar. Den blinkar grönt, gult och rött och när den röda lampan blinkar vet du att ni borstat en minut. Nu är varje tandborstning en fest och att Yoda är på bild gör inte saken sämre.

2. Cocoa Butter från Palmers. Luktar som en chokladkaka och gör huden len som sammet. Bra för torra ben, kliande hud, barnhänder och torra partier i ansiktet. Perfekt också för en gravidmage som behöver smörjas dygnet runt.

3. Sally Hansens Dries Instantly. Ett lager av denna top coat och ditt nagellack torkar på ett ögonblick!

4. Clear Eye. Något jag köper varje gång jag är utomlands. Gör röda ögon kritvita, torra ögon får liv och det finns inte ett spår av dålig sömn eller jet lag. (Och jo det sägs vara farligt, giftigt och det ena med det andra - jag älskar  - men används på egen risk...)