Vårmodet till barn

Aramis for H&M

Det här med vår och barnmode är underbart tycker jag! Att byta mörka färger, fodrade stövlar och tjocka jackor mot chinos, gympaskor och t-shirts är ljuvligt. Nu i vår när jag knappt kan shoppa till mig själv på grund av mage som växer som ett ogräs går jag all in till Aramis.

Vi har tack och lov inte kommit till stadiet att han vägrar kläder jag lägger fram - så länge de inte är osköna. Självklart skulle han gå i Angry Birds och Star Wars hela dagarna om han fick men nja - någon tröja på förskolan är ok men inte alltid. Och snart kommer ju sommaren med linnen, shorts, espadrillos och långärmade tröjor istället för jacka. Här ska frossas i ljusa färger, ränder och djurtryck. Bort med skaljackan, överdragsbyxor och den trista mössan.

Jag tänker mig en shoppingtur redan nu till helgen - uppdaterar om vad som fick följa med hem. Och ja jag shoppar alldeles för mycket till mitt barn, vissa plagg hinner han inte ens använda innan de blivit för små men de får jag väl återanvända till nästa barn. För jag ska ju också få frossa bebiskläder lagom till sommaren.