en oväntad söndag

Den här dagen blev inte riktigt som planerad men på ett bra sätt. Vi gick från att ha en nästan oplanerad dag jag och A, till att hetsa mellan ställen och inte landa hemma igen förrän efter 20-tiden. Förmiddagen ägnade vi åt att plantera om blommor, fixa hemma, A lekte i timmar med lego och jag kunde till och med ligga och läsa.

Efter lunch gick vi till biblioteket och väl där får jag ett meddelande om att vi kommer väl på kalaset klockan 14. Jag hade ingen aning om något kalas, Aramis bryter nästan ihop för han håller på missar sin bästa kompis kalas och det visar sig att inbjudan kommit bort med posten. Så hetsköpa present, hem och byta till finskjorta och så iväg på kalas med tema pirat. Efter lek, fika, skattjakt och maxad ljudvolym avvek vi för att ta oss norr om stan och äta middag hos Aramis kusiner, som vi planerat in sedan länge. Vi fick fantastisk grillad lax och jordgubbar och det tillsmmans med bebismys fick avsluta denna söndag. När vi kom hem och hade läst ett par kapitel i senaste boken somnade Aramis på en minut. Inte konstigt eftersom vi varit uppe sedan 05.30 - jag ska snart göra detsamma.

Det är tur att vi är lediga imorgon också så vi hinner med att ta det lite lugnt, tvätta och fixa den där balkongen som fortfarande står orörd. Men ni vet än så länge har inte vädret bjudit in till att vara ute där alls. Jag har mer varit rädd att blommor och möbler och ska lätta när det blåst som värst. Så håll tummarna för att sommaren är på väg snart. (Även om regnet åter igen smattrar mot rutan.)