ensamtid och sommarkänsla

Idag så kom äntligen värmen till Stockholm. Ljuvligt har det varit även om jag mest suttit på ett kontor. Jag har precis lämnat av den här personen på tågstationen för att han ska få några dagar själv med mormor och morfar. Och för att jag ska få några dagar själv där jag kan vila och inte stressa ihjäl mig mellan lämningar, hämtningar, sommarfester och foglossningar. Eftersom Micke jobbar mycket borta i längre perioder har jag och barnet umgåtts väldigt mycket vilket är jättefint och härligt. Men det leder också till en mammig-het som inte vet gränser så det är nog bra för alla att vi får en paus.

Jag har hunnit med att fynda idag också, både på Blocket och nätet, babysitter och resesäng - check. Nu är det bara den där Babybjörnen kvar men det låter som jag har en kompis som kan vara min räddare i nöden.Det ska nog bli ordning till bebis nummer två gör entré.

Men nu ska jag slänga upp fötterna i högläge, dricka citronsaft och vila. Och kanske blir det en långsam promenad i den fantastiska sommarkvällen.