snygga barnkläder sommaren 2015

Jag älskar barnkläder - det går inte att komma ifrån. Aramis har mer kläder än vad han har tid att använda men sanningen är att jag tycker det är roligare att köpa barn- än vuxenkläder och nu när det snart kommer en bebis kommer jag väl gå helt bananas.

Jag handlar ganska mycket på nätet och oftast på rea eller med rabattkoder för det blir så väldigt mycket mer ekonomiskt. Denna outfit här nedan kommer rakt av från babyshop.se (minus skor som är från Adidas) och de har en grym rea just nu!

Keps - Ralph Lauren (finns här och jag älskar när kepsar kommer i storlekar och inte one size. Vi har 5-7 år och den sitter som ett smäck.)
Panter t-shirt från favoriten Mini Rodini (faktiskt i strl 116/122 och jag tror 104/110 hade varit i minsta laget - Aramis har 110/116 så vi ligger precis mellan storlekar.)
Jeans från Ebbe Kids som är ett nytt märke för mig när det kommer till jeans men jag gillar dem. Inte för tighta, lagom hårda, verkar slitstarka, band att dra åt midjan med och bra längd att växa i (tog 110 och större hade inte fungerat).




Tummen upp för babyshop.se som hade blixtsnabb leverans och bra kundservice när jag velade mellan storlekar!