Torsdag

Godmorgon! Det är en strålande sommardag här och vi fortsätter vara utomhus mestadels. Igår var vi och hängde med vänner i deras hus, njöt av våfflor och nyplockade hallon. Tyvärr har jag glömt sladden till min systemkamera hemma i Stockholm så alla fina bilder får vänta till helgen.

Idag är det full rulle med kompisar på förmiddagen och släkten på eftermiddagen och så hoppas jag på en långpromenad med barnvagnen. Jag går en sväng varje dag och det är så långt jag kommit i träningsväg nu men nästa vecka ska jag på workshop i mammaträning, jag har nya träningsböcker som väntar hemma, appar är laddade och i september hoppas jag på att vara igång igen.

Och till er som undrar - jo mitt mjölkfria liv går bra. Jag kör mest havrebaserat då jag fick höra att soja kan ge samma utslag som mjölk. Jag har testat våfflor på havremjölk (jättegoda!), pastasås på havregrädde, jag äter mjölkfritt smör och vaniljsås på havre. Allt som allt går det faktiskt bra och man behöver inte lägga om sin kost så mycket bara tänka till lite extra.