Regnet följer med oss

Idag är det verkligen regnkläder på. Vi lämnade Stockholm vid 11-tiden och blev dränkte bara genom att gå från lägenheten till bilen. Väl framme i Sala, två timmar senare, regnar det nästan ännu mera. Vi har tagit helg redan idag jag och barnen. Vi hänger här över helgen, hoppas på bättre väder och mycket kompisträffar.

BVC igår gick bra igår, Älva väger nu när hon är 7 veckor lika mycket som Aramis gjorde som nyfödd. Att hon ammar dygnet runt, knappt sover på dagtid och har ont i magen - så himla normalt såklart. Allt är alltid normalt och alla barn är olika. You tell me.

Och så föräldramöte på förskolan; ytterst få föräldrar nu när barnen är 5 år även om jag tycker att det är viktigt att gå på dessa möten iallafall. Jag tycker att går man inte på dessa möten har man heller ingen rätt att klaga på verksamheten samt att jag visar pedagogerna att deras jobb är viktigt genom att vara där. Lite så. Men jag är glad att jag var där, vet vad de jobbar med detta läsåret och fick kvalitetstid med pedagogerna.