Hoi An Garden Palace - ett till bra hotell i Hoi An

Vårt sista hotell i Hoi An var lite av en chansning då vi hade tänkt stanna i Da nang. Men efter en dålig upplevelse på ett dåligt hotell (mer om det kommer) beslutade vi oss för att ge Hoi An mer tid. Det var ganska fullbokat i Hoi An och vi hade inte massor av valmöjligheter men så hittade vi Hoi An Garden Palace på Tripadvisor och bestämde oss för att ge det en chans. Ett sprillans nytt hotell som öppnade i november 2015 och med samma ägare som till Coco River Resort som vi älskade.

Jag älskar verkligen hotell och byter gärna flera gånger under en resa bara för att uppleva nya hotell, nya rum och ny frukost - till skillnad mot andra som gillar att bo tre veckor på samma ställe och få en känsla av hemma.

Hotellet ligger på Cua Dai Road, cirka 15 minuters promenad från centrum men vi älskar verkligen detta område. Mycket restauranger, floden, marknader och bra priser. Hotellet har gratis shuttleservice till både centrum och stranden och det är också gratis att låna cykel.

Hotellet består av två byggnader, denna som är restaurang och reception och så en stor byggnad bakom poolen där alla rum ligger. De har en härlig gräsmatta, hammock, små bänkar utställda och det är verkligen jättefin byggt.

Vi blev uppgraderade till en Special Suite då hotellet inte var fullbelagt och vi hade två barn. Rummet var 50 kvadrat med stor dubbelsäng, badrum, en liten hall med soffa och bord, spjälsäng fick plats utan problem och så hade vi balkong.

Badrummet - och så denna förkärlek för frostat glas till toaletten..

Vår utsikt från balkongen.

Här åt vi frukost varje morgon, helt fantastisk start på dagen. Frukosten var bra med allt du behöver; nybakat bröd och bullar, rostat bröd, äggkock, pannkakor, varm mat, massor av färsk frukt, juicer, flingor och nudlar. Dessutom så extremt härlig personal som fixar allt du ber om och älskar verkligen när du kommer med barn. De tog hand om Älva varenda morgon så vi kunde njuta lite extra av långfrukost.

Vi blev också bjudna på fyra rätters middag av hotellet en kväll och maten var kanongod - papayasallad, soppa, kyckling med ris och kolapudding.

Hotellet har ett litet gym med springband, cykel, en mulitmaskin och fria vikter.

Stor pool som vi i stort sett var själva vid de flesta dagarna.

Och i trädgården finns massor av fruktträd och grönsaker. De odlar stjärnfrukt (bild), pomelo, durian, gurkor, vattenäpplen och en hel del anat.

Vi blev glatt överraskade av detta hotell och skulle gärna bo här igen - tummen upp på alla plan.