En lördag med Knattelopp

Foto (innan effekt/blur på andra barn); Denny Lorentzen

Det har lördagen har vi spenderat i Sjöstaden. På förmiddagen kom mormor på besök och sedan var det dags för det årliga Knatteloppet. Varje år i juni ordnar Linda, en eldsjäl i Hammarby Sjöstad, sjöstadens Knattelopp. För varje år blir det större och större och i år gick loppet av stapeln vid Hammarbybackens fot. Över 1000 barn var anmälda i de olika startgrupperna, gladiatorer fanns på plats liksom Batman, Spiderman och karaktärer från Frost. Efter loppet delades ekologiska smoothies och medalj ut till alla barn.

Direkt efter loppet gick vi hem för att ha kompisar över på jordgubbar och kaffe, riktig sommarfika trots ynka 10 grader utomhus. Eftermiddagen försvann snabbt, det blev härlig lördagsmiddag, gott vin, lite choklad och så spelade jag och Aramis Nintendo tills vi hade ont i fingrarna.

Nu när barnen sover ska jag göra lite research framför datorn, förbereda ett nytt inlägg i serien Fråga Piloten (yes, imorgon kommer det!) och läsa mer gällande program och den här resan som det nu ser ut som jag kommer iväg på nästa vecka. Längt på den alltså - resa till ett land jag velat åka till jättelänge!