Himla goda nyheter från Kronfågel

För några dagar sedan fick jag hem ett sånt väldigt trevligt bud med nyheter från Kronfågel. Jag älskar att komma hem en helt vanlig grå vardag och mötas av såna här fina saker, som julafton för en kycklingälskare som jag.
Minutkyckling är stekt kycklingfilé som är klar att servera. Perfekt till helglunchen när iallafall jag vill att det ska gå snabbt; jag har gjort ceasarsallad och fyllda pitabröd med minutkyckling och det blev verkligen jättegott. Det tog ingen tid alls, kycklingen var fräsch och hade god smak och det kändes att det var bra kyckling. Dessutom är dessa förpackningar perfekta att ha i kylen när man är mammaledig och varken hinner eller orkar tänka lunch.


Jag fick också hem dessa kycklingpinnar som snabbt blev en favorit hos Aramis. Du köper dessa frysta och steker direkt - som fiskpinnar men kyckling helt enkelt. Vi åt kycklingpinnar, potatismos och ärtor till middag och ja, vem älskar inte god och snabb vardagsmat? Det känns bättre än fiskpinnar då jag vet att detta är bra kyckling, i fiskpinnar har jag en känsla att det kan vara lite vad som helst inuti.

Och med i kylväskan kom också kycklingbacon - äntligen liksom! Jag är inte förtjust i vanlig bacon men det här är något helt annat. Mer matig, mindre fett och jag kan ha gjort årets godaste carbonara på just denna bacon. Löp och köp!